Onderstellen


Kant-en-klare onderstellen gemaakt van hout voor uw pizzaoven!

Wij hebben besloten deze onderstellen te laten maken zodat wij u een completer en uitgebreider aanbod kunnen bieden. Omdat onderstellen vaak erg duur zijn hebben wij ons best gedaan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Maar we hebben er natuurlijk wel voor gezorgd dat de kwaliteit van deze onderstellen behouden blijft, dat is immers zeer belangrijk. Wij kunnen u dus een degelijk robuust en kwalitatief onderstel bieden voor de laagste prijs.

De onderstellen zijn speciaal gemaakt voor alle maten van de modellen Livorno, Pisa, Bologna, Rojo, Amarillo, Blanco en ons aanbod normale Houtovens.

Tegen een meerprijs kunt u zelf kiezen voor specifieke opties voor uw onderstel of voor het maken van een onderstel op maat.

Onze doelstelling is de verkoop van houtgestookte ovens en bieden u daarom als klant de mogelijkheid om bij de aankoop van een oven ook een exclusief passend onderstelstel aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Wij verkopen om deze reden geen losse onderstellen indien er geen oven bij ons gekocht is.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.