Ovens Amarillo/Rojo/Blanco

Sinds 2014 is Barteljo distributeur geworden voor deze Spaanse ovens voor Nederland, België en Duitsland.

De meeste ovens op deze site zijn direct uit voorraad leverbaar, verder hebben wij met deze fabrikant een nieuwe oven ontwikkeld en getest. Deze oven is volledig opgemetseld uit een zeer goede kwaliteit vuurvaste stenen en volledig geïsoleerd. Na uren branden is deze oven aan de buitenzijde nog steeds koud. Deze nieuwe 5 sterren Brick oven vindt u onder de artikelgroep Brick ovens 110/70.

Waar u nog even op moet letten is de maatvoering van de ovens van deze fabrikant, deze wordt bij deze ovens anders aangegeven dan bij de Amalfi en de Portugese ovens. Voorbeeld: Brickoven 110/70, de maat 110 staat voor de maat van de onderplaat waar de oven op is gebouwd (110 cm), 70 staat voor de binnenmaat (70 cm).

Vaak krijgen wij de vraag waarom het prijsverschil groter is dan met de Portugese ovens. Het verschil zit in de kwaliteit van de gebruikte materialen. Met foto's kunnen wij u daar moeilijk mee overtuigen en raden dan ook aan wanneer u twijfelt om eerst de ovens bij ons te komen bekijken en te vergelijken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.